Bedruktesleutelhangers.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 4 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
13 producten

Badgehouders bedrukken met logo

U organiseert binnenkort een evenement of lezing waarvoor u deelnemers hebt uitgenodigd? Dan wilt u natuurlijk dat iedereen zijn eigen toegangspas krijgt en deze zichtbaar aan zijn kleding kan bevestigen. In dat geval kunnen wij voor u badgehouders bedrukken! Deze kunnen uw klanten aan hun riem of broek klikken, waarna ze de pas makkelijk met het rolmechanisme kunnen uitrollen om bijvoorbeeld bij de toegangspoortjes te laten controleren. Net als bij het ski??n tijdens de wintersport gebeurt.

Bedrukte badgehouders zijn zo gepiept

Badgehouders bedrukken met een eigen logo is bij ons eenvoudig. U kiest de badgehouder die u wilt laten bedrukken, uploadt uw logo en vult uw gegevens in. Wij zorgen dan voor de rest en gaan direct aan de slag met uw badgehouders bedrukken.

Badgehouders bedrukken: verbetert de veiligheid

Bedrukte badgehouders kunnen door uw klanten natuurlijk niet alleen worden gebruikt om een badge aan te hangen, maar ook voor iedere andere willekeurige toegangspas, bijvoorbeeld van uw eigen medewerkers. Zo zijn steeds meer bedrijven beveiligd en kunnen alleen medewerkers met hun eigen pas binnenkomen. In plaats van die pas op te bergen in de portemonnee, is het natuurlijk veel handiger deze aan de riem te kunnen klikken. Daarnaast is het ook nog eens veiliger: u kunt uw eigen medewerkers direct herkennen, doordat ze hun eigen pas altijd zichtbaar bij zich dragen. Daarom is het niet alleen handig, maar ook verstandig om badgehouders bedrukken te laten!

Bestel vandaag nog!

Kortom, vindt u het ook handig om klanten of medewerkers herkenbaar maken? Bestel dan vandaag nog uw bedrukte badgehouders!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster